Helpende gedachten voor volwassenen -

Download Helpende gedachten voor volwassenen in pdf gratis

Je staat op het punt om Helpende gedachten voor volwassenen in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2020-09-07. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789493209046. Het heeft 52 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Deze set kaarten is een verzameling helpende gedachten die je kan inspireren. Ze zijn speciaal voor volwassenen, of iedereen die zich volwassen voelt. • Heb je een uitdaging die je moet aangaan? • Lukt het je niet om iets te accepteren? • Moet je een prestatie leveren, maar hoor je vooral niet-helpende gedachten in je hoofd? • Blijf je maar moeite houden met een collega, en ben je er klaar mee om daar in je hoofd zo druk mee te zijn? Kies een passende gedachte uit en maak er jóuw helpende gedachte van! Je zult zien dat het helpt. De kaartjes zijn verdeeld in categorieën: accepteren/aanvaarden, zelfvertrouwen, actie/motivatie, presteren en compassie.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Helpende gedachten voor volwassenen"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789493209046
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 52
Datum van uitgave: 2020-09-07
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Helpende gedachten voor volwassenen full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Helpende gedachten voor volwassenen epub, download Helpende gedachten voor volwassenen pdf gratis, download Helpende gedachten voor volwassenen zonder registratie, Helpende gedachten voor volwassenen volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir