Handboek Investeren & Financieren -

Download Handboek Investeren & Financieren in pdf gratis

Je staat op het punt om Handboek Investeren & Financieren in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2022-05-18. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789024448814. Het heeft 348 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Investeren lijkt gemakkelijk, maar is dat niet. Het is eenvoudig om fouten te maken. Gezien de bedragen waar het soms om gaat, kunnen deze fouten erg kostbaar zijn. Wie kent niet de verhalen van de succesvolle ondernemer die na jaren hard werken zijn bedrijf verkocht en de verkoopopbrengst ‘investeerde’ in andere ondernemingen? Binnen een paar jaar was hij zijn gehele vermogen kwijt en een illusie armer. Al die jaren voor niets gewerkt. Op deze harde manier leerde hij dat een goede ondernemer nog geen goede investeerder maakt. Investeren is een vak apart. Dat wordt vaak over het hoofd gezien. Hetzelfde geldt voor zakelijke kredietverlening. Private equity en kredietverlening zijn in de loop der jaren steeds professioneler geworden. Zonder voldoende kennis en ervaring is fouten maken bijna onvermijdelijk. Deze fouten kunnen ertoe leiden dat de investeerder te veel voor de aandelen van een onderneming betaalt of – nog erger – de investering beter helemaal niet had kunnen doen! Handboek Investeren & Financieren behandelt alle stappen die private-equityfondsen nemen om ondernemingen te kopen en te verkopen. Aan bod in deze geheel herziene, derde editie komen onder andere: overnameprocessen, financiële analyse, EBITDA-normalisaties, werkkapitaalanalyses, cash-like & debt-like items, ondernemingswaarde, sources & uses, closingmechanismen, DCF-waardering, LBO-waardering, rendementsberekeningen en (acquisitie)financiering. Inclusief handige rekenvoorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de investeerder. Over de auteur Taco Rietveld is sinds 2019 medeoprichter van RB Family Capital, een private-equityfonds voor middelgrote ondernemingen. Daarvoor was hij tien jaar lang actief binnen private equity bij de family office van de familie Blokker en als projectleider Fusies & Overnames voor Blokker Holding. Eerder realiseerde hij zakelijke financieringen namens ABN Amro en Bank of Scotland.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Handboek Investeren & Financieren"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789024448814
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 348
Datum van uitgave: 2022-05-18
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om Handboek Investeren & Financieren full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Handboek Investeren & Financieren epub, download Handboek Investeren & Financieren pdf gratis, download Handboek Investeren & Financieren zonder registratie, Handboek Investeren & Financieren volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir