Hadden de Grieken al raketten? - Govert Schilling

Download Hadden de Grieken al raketten? in pdf gratis

Je staat op het punt om Hadden de Grieken al raketten? in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Govert Schilling dat is gepubliceerd op 2020-09-17. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789024589968. Het heeft 96 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Meeslepend jeugdboek over de geschiedenis van de ruimtevaart van Govert Schilling en Tjarko van der Pol, in een opvallend, speels formaat.

Hadden de Grieken al raketten? van Govert Schilling en illustrator Tjarko van der Pol is een spannend boek over de geschiedenis van de ruimtevaart voor kinderen vanaf 7 jaar. Boordevol interessante weetjes en met full colour illustraties waarop veel te ontdekken valt!

Ruimtevaart is tegenwoordig heel gewoon. Astronauten pendelen op en neer naar het ruimtestation, er rijden karretjes rond op Mars en we vliegen zo naar de maan. Vroeger konden mensen alleen maar fantaseren over reizen door de ruimte. En dat begon al bij de oude Grieken!

In dit originele boek op groot formaat nemen wetenschapsjournalist Govert Schilling en Tjarko van der Pol (o.a. Pretpark de Poepfabriek) je mee op reis door de spannende geschiedenis van raketten en ruimtevaart, van de oude Grieken tot nu. Zet je ruimtehelm maar vast op, want het aftellen gaat beginnen!

Past perfect bij het thema van de Kinderboekenweek 2020, met als thema En toen…

‘De schrijfstijl van Schilling is voortreffelijk. Helder, toegankelijk, toegesneden op jonge lezers en met humor.’

Nederlands Dagblad

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Hadden de Grieken al raketten?"
Auteur van het boek: Govert Schilling
ISBN: 9789024589968
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 96
Datum van uitgave: 2020-09-17
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Technologie

Waar wacht je nog op om Hadden de Grieken al raketten? full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Hadden de Grieken al raketten? epub, download Hadden de Grieken al raketten? pdf gratis, download Hadden de Grieken al raketten? zonder registratie, Hadden de Grieken al raketten? volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir