Groentje?! - Femke Lampe

Download Groentje?! in pdf gratis

Je staat op het punt om Groentje?! in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Femke Lampe dat is gepubliceerd op 2024-02-08. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789050119351. Het heeft 236 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Groentje?! is hét ideale moestuinboek voor beginners. Vol inspiratie en praktische tips voor alle seizoenen. Zo groei je stap voor stap mee met je eigen moestuin.

Met het praktische moestuinboek GROENTJE?! groei je stap voor stap mee met je eigen moestuin. Nieuw of beginner in het zaaien, opkweken en eten uit eigen tuin? Dan is Groentje?! hét moestuinboek voor jou. Of je een kleine of een grote tuin hebt of een balkon, dat maakt niet uit: groenten, kruiden of fruit laten groeien kan iedereen. In Groentje?! nemen de auteurs de beginnende moestuinier aan de hand mee op basis van hun eigen successen en mislukkingen. In dit boek vind je precies díe basiskennis die het verschil maakt bij het kweken en verzorgen van je planten en het verwerken van je oogst. Het boek is opgedeeld per maand en gaat in op allerlei onderwerpen, van voorzaaien tot een gezonde bodem en van bescherming van jonge plantjes tot uitleg over groenten en bloemen voor in de moestuin. Ook bevat het boek recepten en specials over bijvoorbeeld eetbare bloemen, conserveren en tuingereedschap. Groentje?! is hét nieuwe moestuinboek vol inspiratie en praktische tips voor alle seizoenen waarmee je samenwerkt met de natuur. Zo groei je stap voor stap mee met je eigen moestuin. - Praktisch moestuinboek met basiskennis voor beginners - Rijk geïllustreerd met foto’s - Moestuinieren in samenwerking met de natuur

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Groentje?!"
Auteur van het boek: Femke Lampe
ISBN: 9789050119351
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 236
Datum van uitgave: 2024-02-08
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Boeken over taal

Waar wacht je nog op om Groentje?! full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Groentje?! epub, download Groentje?! pdf gratis, download Groentje?! zonder registratie, Groentje?! volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir