GO! in 28 stappen je start-up lanceren -

Download GO! in 28 stappen je start-up lanceren in pdf gratis

Je staat op het punt om GO! in 28 stappen je start-up lanceren in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2021-10-21. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789048642564. Het heeft 280 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Starten als ondernemer leek nog nooit zo makkelijk als vandaag. De mogelijkheden om een creatief idee op enkele maanden tijd op globale schaal uit te rollen lijken toegankelijker dan ooit. Elke dag opnieuw maken ondernemers het verschil door innovatieve diensten en producten te ontwikkelen die iedereen ten goede komen en impact hebben.

Het lijkt allemaal zo eenvoudig … of toch bijna. De weg naar succes is helaas bezaaid met veel obstakels en hindernissen – klein en groot – die vaak onverwacht op je pad komen. Dat is precies waarom een methodische aanpak noodzakelijk is: hij geeft een structuur om mogelijke problemen op een systematische manier te voorkomen en op te lossen.

In 28 heldere en praktische stappen helpt GO! je om van je start-up(project) een succes te maken. Je vindt in dit boek de nodige hulpmiddelen en een praktisch werkkader die samen met je ondernemersdrive de sleutel vormen tot het welslagen van je ondernemingsproject.

GO! is een handboek dat op een didactische en ludieke manier je stap voor stap zal begeleiden en je zal helpen de juiste beslissingen te nemen.

Dit boek is een bijgewerkte vertaling van een Franse editie die begin 2021 verscheen van dezelfde auteurs.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "GO! in 28 stappen je start-up lanceren"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789048642564
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 280
Datum van uitgave: 2021-10-21
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om GO! in 28 stappen je start-up lanceren full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
GO! in 28 stappen je start-up lanceren epub, download GO! in 28 stappen je start-up lanceren pdf gratis, download GO! in 28 stappen je start-up lanceren zonder registratie, GO! in 28 stappen je start-up lanceren volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir