Game of Thrones 1 - Het Spel der Tronen - George R.R. Martin

Download Game of Thrones 1 - Het Spel der Tronen in pdf gratis

Je staat op het punt om Game of Thrones 1 - Het Spel der Tronen in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur George R.R. Martin dat is gepubliceerd op 2023-08-22. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789021044842. Het heeft pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Het eerste seizoen (2011) van de epische serie Game of Thrones correspondeert met boek 1, Het Spel der Tronen, wat al in 1996 verscheen.

Van George R.R. Martins Game of Thrones – in vertaling Het Lied van IJs en Vuur – werden wereldwijd inmiddels 16 miljoen boeken verkocht. In het eerste televisieseizoen zijn hoofdrollen weggelegd voor Hollywood-grootheden Sean Bean (The Lord of the Rings) als Eddard, Lena Headey (300) als Cersei en Peter Dinklage (The Chronicles of Narnia) als Tyrion. Game of Thrones Het spel der Tronen, het eerste televisieseizoen, verhaalt van de liefdes, de levens en de ambities van de Baratheons, de Lannisters, de Starks en al die andere grote families van de Zeven Koninkrijken. Het begint allemaal in het zuiden, aan het hof, waar de Lannisters sterke spelers zijn. De macht van de koning is tanende. Zijn Hand is onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen. Velen zijn uit op eigen gewin. Als de koning Eddard Stark tegen diens zin benoemt tot zijn nieuwe Hand, wordt zowel hij als zijn familie betrokken bij de meest omvattende machtsstrijd ooit, het levensgevaarlijke spel der tronen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Game of Thrones 1 - Het Spel der Tronen"
Auteur van het boek: George R.R. Martin
ISBN: 9789021044842
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's:
Datum van uitgave: 2023-08-22
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Game of Thrones 1 - Het Spel der Tronen full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Game of Thrones 1 - Het Spel der Tronen epub, download Game of Thrones 1 - Het Spel der Tronen pdf gratis, download Game of Thrones 1 - Het Spel der Tronen zonder registratie, Game of Thrones 1 - Het Spel der Tronen volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir