Fuck(ing) perfect - Bieke Ilegems

Download Fuck(ing) perfect in pdf gratis

Je staat op het punt om Fuck(ing) perfect in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Bieke Ilegems dat is gepubliceerd op 2021-12-10. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789089249852. Het heeft 292 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Bieke wil mensen helpen die vast lijken te zitten in hun leven door twijfels en een gebrek aan zelfliefde. Met concrete tips inspireert ze hen om weer zin, ziel en sprankel in het leven te krijgen.

De meeste mensen kennen het wel: onzeker zijn, je niet goed genoeg voelen, angst hebben om te falen, de (zelfopgelegde) druk ervaren om perfect te moeten (of te willen) zijn en alle frustraties die daarmee gepaard gaan… Bieke worstelt er ook mee, maar ze neemt geen genoegen met een kabbelend leven. Ze streeft naar de ultieme expressie van wie ze is, ze wil haar eigen unieke stempel drukken op wat ze onderneemt en leren hoe ze zichzelf liefdevoller kan omarmen. In al haar PERFECTE IMPERFECTIE. Zonder pardon. Daarom graaft ze diep in zichzelf en zoekt ze naar manieren om messy om te zetten in magisch. Dit boek is haar work in progress. Zoals zijzelf. Bieke wil mensen die vast lijken te zitten in hun leven en voortdurend in rondjes draaien door twijfel, angsten, een gevoel van leegte, minderwaardigheid, lusteloosheid en een gebrek aan zelfliefde helpen. Ze wil hen inspireren met verhalen, ervaringen en concrete tips om weer zin, ziel en sprankel in het leven te krijgen. Zo kunnen ze het beste in zichzelf naar boven halen en hun leven ten volle be-leven. Het leven zoals het is en zoals het kan zijn: FUCK(ING) PERFECT! Messy, maar magisch.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Fuck(ing) perfect"
Auteur van het boek: Bieke Ilegems
ISBN: 9789089249852
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 292
Datum van uitgave: 2021-12-10
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Fuck(ing) perfect full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Fuck(ing) perfect epub, download Fuck(ing) perfect pdf gratis, download Fuck(ing) perfect zonder registratie, Fuck(ing) perfect volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir