Frans voor Dummies - Michelle M. Williams

Download Frans voor Dummies in pdf gratis

Je staat op het punt om Frans voor Dummies in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Michelle M. Williams dat is gepubliceerd op 2019-01-25. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789045356266. Het heeft 368 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Miljoenen mensen hebben zich via de Berlitz-methode een vreemde taal eigen gemaakt. Met deze toegankelijke gids van de experts van Berlitz leer je snel en gemakkelijk Frans spreken. Of je nu student of toerist bent, of gewoon wat elementair Frans wilt oppikken, Frans voor Dummies biedt voor ieder wat wils: van praktische lessen, culturele weetjes en handige verwijzingen tot een Frans-Nederlands miniwoordenboek, werkwoordlijsten en nog veel meer. Extra: beluister de voorbeelddialogen online terwijl je de tekst in het boek meeleest! Dodi-Katrin Schmidt, Michelle M. Williams en Dominique Wenzel zijn allen experts op het gebied van de Franse taal en cultuur en alom gewaardeerde docenten, vertalers en auteurs.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Frans voor Dummies"
Auteur van het boek: Michelle M. Williams
ISBN: 9789045356266
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 368
Datum van uitgave: 2019-01-25
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Boeken over taal

Waar wacht je nog op om Frans voor Dummies full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Frans voor Dummies epub, download Frans voor Dummies pdf gratis, download Frans voor Dummies zonder registratie, Frans voor Dummies volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir