Fluitend door het leven - Agnes Wené

Download Fluitend door het leven in pdf gratis

Je staat op het punt om Fluitend door het leven in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Agnes Wené dat is gepubliceerd op 2019-09-24. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789022336441. Het heeft 192 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

In dit boek neemt Agnes Wené je mee in de magische wereld van vogelspotten en vertelt ze hoe een winterkoninkje haar na een burn-out weer tot leven bracht.

De tijd dat vogelkijkers vooral oudere mannen waren die met rust gelaten wilden worden, ligt ver achter ons. Tegenwoordig ontmoet je echte hipsters in de velden en mag je met trots verkondigen dat vogels spotten je nieuwe hobby is. Maar hoe begin je eraan? Dit is geen vogelgids, maar een boek voor beginners met goesting om de natuur in te trekken en naar vogels te kijken, los van kennis of ervaring. Het is een ‘start to’ en je krijgt antwoord op vragen als:
— wat heb je nodig?
— waar en wanneer kun je vogels zien?
— hoe kun je ze het best observeren en determineren?

Het is ook meer dan dat. Fluitend door het leven gaat over wat vogels kijken met je doet, wat je van de vogels en de natuur kunt leren. Hoe je de filters die je blik vertroebelen weghaalt. Want door verbinding te maken met de natuur, maak je ook opnieuw verbinding met jezelf.

Een boek voor iedereen die het gevoel heeft geleefd te worden, voor wie snakt naar rust, tegen iets aanloopt, op de rand van een burn-out staat, of er al middenin zit. Vooral is het een uitnodiging om te genieten van de schoonheid van de natuur, de pracht van de vogels en de kracht van verwondering.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Fluitend door het leven"
Auteur van het boek: Agnes Wené
ISBN: 9789022336441
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 192
Datum van uitgave: 2019-09-24
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Fluitend door het leven full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Fluitend door het leven epub, download Fluitend door het leven pdf gratis, download Fluitend door het leven zonder registratie, Fluitend door het leven volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir