Familiepatronen doorbreken - Elaine Gibson

Download Familiepatronen doorbreken in pdf gratis

Je staat op het punt om Familiepatronen doorbreken in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Elaine Gibson dat is gepubliceerd op 2024-03-27. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789020221299. Het heeft 208 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

'Familiepatronen doorbreken' van Elaine Carney Gibsen door je de ongeschreven regels uit je familie herkennen en loslaten

Familie kan je grootste bron van vreugde zijn, maar ook de oorzaak van je diepste verdriet. Een ongecompliceerde relatie met ouders, broers, zussen en alle andere aanverwanten is helaas maar voor weinigen weggelegd.

Elaine Carney Gibson laat in Familiepatronen doorbreken zien hoe belangrijk het is om de dynamiek in je gezin te doorgronden. Hierdoor kun je beter omgaan met al die verborgen patronen, ongeschreven regels, onbewuste rollen en onderliggende verhalen en vaker voor jezelf kiezen.

Ze geeft je inzichten om veilig ‘door het mijnenveld dat familie heet’ te bewegen en leert je hoe je de ongezonde dynamieken kunt veranderen. Zeker als deze dynamieken onbewust zijn, blijf je erdoor gebonden en belast. Maar als je ze naar de oppervlakte weet te brengen, kun je de patronen doorbreken, waar door je meer vrijheid krijgt om je eigen leven vorm te geven.

Familiepatronen doorbreken is een gids vol voorbeelden, oefeningen en vragen die je helpen je familie te begrijpen en los te komen van de patronen die je gevangenhouden.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Familiepatronen doorbreken"
Auteur van het boek: Elaine Gibson
ISBN: 9789020221299
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 208
Datum van uitgave: 2024-03-27
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Familiepatronen doorbreken full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Familiepatronen doorbreken epub, download Familiepatronen doorbreken pdf gratis, download Familiepatronen doorbreken zonder registratie, Familiepatronen doorbreken volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir