Energieke vrouwen 1 - Voeding & Hormonen - Marjolein Dubbers

Download Energieke vrouwen 1 - Voeding & Hormonen in pdf gratis

Je staat op het punt om Energieke vrouwen 1 - Voeding & Hormonen in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Marjolein Dubbers dat is gepubliceerd op 2020-03-24. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789021575704. Het heeft 160 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

‘Voeding & Hormonen’ gaat in op vragen als: Voel je je niet fit? Ben je te zwaar, extreem hongerig vlak voor je menstruatie of slaap je slecht? Neem dan je voeding eens onder de loep!

‘Voeding en hormonen’ is het derde boek van Marjolein Dubbers. Het boek gaat in op de invloed van voeding op de balans van je hormonen, en welke invloed dit heeft op je energieniveau. Marjolein is auteur van de bestsellers ‘Het Energieke Vrouwen Voedingskompas’ en ‘Eet meer energie’. Hiervan zijn samen meer dan 70.000 exemplaren verkocht en beide zijn in meerdere talen uitgebracht.

In ‘Voeding en Hormonen’ gaat het over vragen als: Voel je je niet fit? Ben je te zwaar, extreem hongerig vlak voor je menstruatie of slaap je slecht? Neem dan je voeding eens onder de loep!

Voeding speelt een cruciale rol als het om onze gezondheid gaat. Met eenvoudige, kleine aanpassingen in je voeding kan je al grote invloed hebben op je hormonen en daarmee op je energieniveau.

Het boek bevat volop theorie over voeding en hormonen en 12 nieuwe recepten die laten zien hoe makkelijk en lekker het is om je voeding aan te passen. Zo breng je je hormonen in balans en leg je een gezonde basis voor je algehele gezondheid.

# 'Een gids over het temmen van hormonen en opvliegers door een meer uitgebalanceerd leven.' - Algemeen Dagblad
# 'Met volop energie wordt het leven zoveel makkelijker en leuker! - Marjolein Dubbers

Marjolein Dubbers is food- en lifestylecoach en auteur. Ze volgt veel trainingen in binnen- en buitenland op het gebied van voeding, hormonen, gezondheid, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft online de Energieke Vrouwen Academie opgericht. Met meer dan 3,5 miljoen bezoekers per jaar is dit het grootste platform in Nederland voor vrouwen op weg naar vitaliteit en gezondheid.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Energieke vrouwen 1 - Voeding & Hormonen"
Auteur van het boek: Marjolein Dubbers
ISBN: 9789021575704
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 160
Datum van uitgave: 2020-03-24
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Energieke vrouwen 1 - Voeding & Hormonen full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Energieke vrouwen 1 - Voeding & Hormonen epub, download Energieke vrouwen 1 - Voeding & Hormonen pdf gratis, download Energieke vrouwen 1 - Voeding & Hormonen zonder registratie, Energieke vrouwen 1 - Voeding & Hormonen volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir