Emotieregulatie -

Download Emotieregulatie in pdf gratis

Je staat op het punt om Emotieregulatie in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2017-10-20. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789036814102. Het heeft 198 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Dit boek biedt psychotherapeuten, klinisch psychologen en psychiaters een wetenschappelijke onderbouwing en een concreet stappenplan voor een emotieregulatietraining. Deze training kan helpen bij de behandeling van angstproblemen, depressieve klachten, eetstoornissen, agressieregulatie of persoonlijkheidsstoornissen.

Het eerste deel van Emotieregulatie gaat in op de samenhang tussen tekorten in de emotieregulatie en psychische stoornissen. Ook de implicaties daarvan voor de therapeutische praktijk worden belicht. Het tweede deel van het boek biedt een handleiding voor de Training Emotionele Competenties. De uitleg in deze handleiding is zo concreet, dat ervaren professionals er meteen mee aan de slag kunnen. Het derde deel beschrijft onder meer de huidige stand van het wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van de training.

Matthias Berking is psychotherapeut en professor Klinische Psychologie en Psychotherapie aan de Universiteit van Erlangen-Nürnberg (Duitsland). De afgelopen 10 jaar heeft hij zich gefocust op het verklaren van de relevantie van emotieregulatievaardigheden voor de ontwikkeling en instandhouding van psychische stoornissen. Hij publiceerde verschillende onderzoeksartikelen en boeken over dit onderwerp.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Emotieregulatie"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789036814102
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 198
Datum van uitgave: 2017-10-20
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Emotieregulatie full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Emotieregulatie epub, download Emotieregulatie pdf gratis, download Emotieregulatie zonder registratie, Emotieregulatie volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir