Een nieuwe aarde - Eckhart Tolle

Download Een nieuwe aarde in pdf gratis

Je staat op het punt om Een nieuwe aarde in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Eckhart Tolle dat is gepubliceerd op 2024-02-28. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789020221626. Het heeft 248 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Eckhart Tolle, bekend van ‘De kracht van het Nu’, geeft in 'Een nieuwe aarde' de blauwdruk voor een nieuwe op spirituele waarden gebaseerde samenleving, waarin we werkelijk geluk zullen kennen.

Eckhart Tolle heeft in Een nieuwe aarde een duidelijke boodschap voor ons: het is vijf voor twaalf voor de mensheid en voor onze aarde. Tolle wijt dit aan ons ego-denken: het ego heeft een natuurlijke behoefte aan macht, tegenstand en vijanden. Dit heeft ons gebracht waar we nu zijn: aan de rand van de totale catastrofe gebracht.

Maar Tolle heeft ook goed nieuws: als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, dan transformeren we naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert. Het is hoog tijd voor een collectieve bewustzijnstransformatie, waardoor we onze zwaarte en dichtheid verliezen, zodat we transparant worden voor het licht van bewustzijn.

Wat kunnen we doen om deze verschuiving in onszelf te versnellen? En hoe kunnen we het nieuwe, ontwakende bewustzijn herkennen? Op deze en andere wezenlijke vragen gaat Een nieuwe aarde in. Al lezende ervaren we dan de bewustzijnsverschuiving die in ons plaatsvindt. Gebaseerd op de inzichten uit zijn wereldwijde bestsellers De kracht van het NU, wijst Eckhart Tolle ons de weg naar het nieuwe spirituele tijdperk.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Een nieuwe aarde"
Auteur van het boek: Eckhart Tolle
ISBN: 9789020221626
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 248
Datum van uitgave: 2024-02-28
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Een nieuwe aarde full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Een nieuwe aarde epub, download Een nieuwe aarde pdf gratis, download Een nieuwe aarde zonder registratie, Een nieuwe aarde volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir