Econoshock -

Download Econoshock in pdf gratis

Je staat op het punt om Econoshock in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2010-08-23. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789089241085. Het heeft 280 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Zes schokken schudden de economie dooreen: de opkomst van het Oosten, het einde van de goedkope fossiele brandstoffen, de financiële crisis, de demografische evolutie, de ict-revolutie en de opwarming van de aarde.

Deze zes schokken raken iedereen op deze wereld, zowel economisch, maatschappelijk als financieel. Er vallen nu al slachtoffers, bij zowel individuen, bedrijven als landen. Wie zich niet aanpast, zal welvaartverlies lijden. Tegelijk zullen er uit het puin ook nieuwe bedrijven en economische winnaars opstaan.

Econoshock is een goedkope geactualiseerde zwart-wit uitgave van de grote bestseller van econoom Geert Noels. Het boek is bedoeld voor ondernemers, burgers, politici, beleggers, studenten kortom, voor iedereen die wil weten hoe deze schokken zijn leven zullen beïnvloeden. Maar ook voor iedereen die de talrijke kansen ervan wil leren ontdekken.

Geert Noels (1967) is dé mediaspecialist over financiële en economische onderwerpen en richtte in 2009 Econopolis op. Hij is een veelgevraagde spreker over economie en beleggen. Econoshock werd bekroond met de abn-amro publieksprijs beste non-fictieboek.

`Geert Noels is een van de weinigen in de financieel-economische wereld wiens analyses keer op keer juist blijken te zijn. Willem Middelkoop, auteur van Als de dollar valt.

`Econoshock leest als een trein. Uitstekend onderbouwd en gelardeerd met prachtige voorbeelden en illustraties neemt Noels ons mee door de schokgolven die het economische systeem vandaag teisteren. Johan Van Overtveldt, Trends

`Een terechte bestseller. De auteur heeft de gave om de meest uiteenlopende, complexe ideeën helder en beknopt weer te geven. Eigenlijk krijg je zes boeken voor de prijs van een.
Jan Denys, De Morgen

http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/econoshock-geactualiseerde-versie

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Econoshock"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789089241085
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 280
Datum van uitgave: 2010-08-23
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om Econoshock full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Econoshock epub, download Econoshock pdf gratis, download Econoshock zonder registratie, Econoshock volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir