Econoshock 2.0 - Geert Noels

Download Econoshock 2.0 in pdf gratis

Je staat op het punt om Econoshock 2.0 in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Geert Noels dat is gepubliceerd op 2013-11-05. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789401414326. Het heeft 126 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Het boek dat het maatschappelijk-economische debat de volgende maanden zal domineren. 15 september 2008, kwart voor twee 's ochtends. Het ondenkbare gebeurt: de Amerikaanse zakenbank Lehman Brothers moet bescherming aanvragen tegen zijn schuldeisers en sleurt in zijn val het hele financiële systeem mee. Ook Europa en de rest van de wereld ontsnappen niet aan een financiële - en later ook economische - crisis. Vijf jaar later maakt Geert Noels, samen met de belangrijkste betrokkenen en experts, de balans op. Is de economie stilaan uit het dal gekropen? Hebben we geleerd uit onze fouten? En wat met de andere gigantische uitdagingen waar de wereld voor staat, zoals de opkomst van de groeilanden, de zoektocht naar duurzame energiebronnen en de opwarming van de aarde? Aan de hand van zes belangrijke schokken legt Geert Noels in Econoshock 2.0 haarfijn uit hoe we er nu voor staan en wat we van de toekomst mogen verwachten. Zijn conclusie: alleen als we duurzaam leren omgaan met onze hulpbronnen, nieuwe technologieën volop aanwenden en authenticiteit en behoud van onze welvaart verkiezen boven schuldgedreven, onhoudbare groei, zijn we in staat om de crisis te overwinnen.

Bekijk **hier **de trailer van De Canvasreeks

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Econoshock 2.0"
Auteur van het boek: Geert Noels
ISBN: 9789401414326
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 126
Datum van uitgave: 2013-11-05
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om Econoshock 2.0 full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Econoshock 2.0 epub, download Econoshock 2.0 pdf gratis, download Econoshock 2.0 zonder registratie, Econoshock 2.0 volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir