Economy Transformers 1 - Vrij, gelijk & samenleven - Damaris Matthijsen

Download Economy Transformers 1 - Vrij, gelijk & samenleven in pdf gratis

Je staat op het punt om Economy Transformers 1 - Vrij, gelijk & samenleven in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Damaris Matthijsen dat is gepubliceerd op 2022-09-27. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789083207773. Het heeft 420 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Steeds meer mensen verlangen naar een samenleving en een economie die goed is voor alle mensen en de Aarde. Damaris Matthijsen reikt met dit boek nieuwe ideeën, begrippen en vormen aan voor zo’n wereld: de vrij-gelijk-samenleving. Zij beschrijft een heldere weg uit de systeemcrises en geeft met de Zes Sleutels praktische oefeningen om zelf stappen te zetten, zodat we ons ook echt Vrij, Gelijk én Samen voelen.

Centraal daarin staat de transformatie van ons eigendomsbegrip en de zeggenschap over grond, arbeid en kapitaal. Niet de markt en staat zijn leidend, maar wij mensen onderling. Met het DeelGenootschap als samenwerkingsvorm kunnen we onze weg terugvinden naar liefde en vertrouwen, creativiteit en heelheid. En leren we weer van binnenuit zorg te dragen voor onszelf, elkaar en de Aarde.

Vrij, Gelijk & Samenleven is voor alle mensen die werk en/of leven op een mens- en Aardewaardige manier vorm willen geven.

Damaris Matthijsen is oprichtster van Economy Transformers, een beweging en school voor ondernemende mensen die een radicaal, liefdevol perspectief zoeken. Zij is transitiebegeleider in bedrijven, trainer, docent, spreker en ontwikkelaar van nieuwe structuren voor de vrij-gelijk-samenleving.

Economy Transformers werd al eerder in de Trouw Duurzame 100 opgenomen en in 2020 won Damaris de Constructieve Rebellen Award van inspiratieplatform MaatschapWij.

‘Ik kreeg de erkenning dat het klopt wat ik altijd al voelde. Nu heb ik er ook taal en handelingsperspectief bij gekregen waardoor ik me sterker voel.’ – Marije Vermerris, natuur wijs

Veel boeken zeggen dat het zo niet langer meer gaat. Dit boek legt uit hoe het wel kan. Sterker nog, hoe alles weer haar eigen schoonheid in het geheel krijgt.’ – Marcel Heskes, oprichter Squarewise

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Economy Transformers 1 - Vrij, gelijk & samenleven"
Auteur van het boek: Damaris Matthijsen
ISBN: 9789083207773
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 420
Datum van uitgave: 2022-09-27
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om Economy Transformers 1 - Vrij, gelijk & samenleven full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Economy Transformers 1 - Vrij, gelijk & samenleven epub, download Economy Transformers 1 - Vrij, gelijk & samenleven pdf gratis, download Economy Transformers 1 - Vrij, gelijk & samenleven zonder registratie, Economy Transformers 1 - Vrij, gelijk & samenleven volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir