Druks 2 - Marloes Berghege

Download Druks 2 in pdf gratis

Je staat op het punt om Druks 2 in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Marloes Berghege dat is gepubliceerd op 2023-03-21. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789090369419. Het heeft 288 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

DRUKS 2 maakt op voorhand al veel positieve tongen los in verband met het hoofdstuk Tikkie terug aan DUO, waarmee lezers al voor meer dan 1 miljoen aan DUO-studieschulden wisten kwijt te schelden. En dat bedrag gaat alleen maar omhoog!

Waar DRUKS voor herkenning, humor en de nodige tranen zorgde, vat Francien in DRUKS 2 samen met jou de koe bij de horens. Want hoe worstel je je op geheel eigen AD(H)D-wijze door je volwassen leven heen? Van uitstellen for life naar alles is uitvogelbaar. Zolang je het maar gewoon op jouw AD(H)D-wijze doet. Daarbij laat ze jou de nodige systeemupdates draaien, om je leven nog even net wat lekkerder te laten lopen. En ze gooit er speciaal voor jou de nodige beloningen tegenaan om het leven zo interessant, (on)voorspelbaar en (on)rustig te maken.

Ondertussen zoekt ze tot op de bodem uit waar die AD(H)D nou toch vandaan komt, wie je bent mét en zonder AD(H)D. Kortom: hoe je het beste door je leven heen kunt vliegen als je ook moet dealen met sh*t zoals een (koop)huis, hypotheek, relaties onderhouden en one night stands scoren.

Francien zou Francien niet zijn als ze niet ook even de IKEA induikt om te kijken hoe diezelfde geel-blauwe blokkendoos haar kan helpen om haar leven blijvend en succesvol op de rit te houden.

DRUKS 2 is zowel een trap onder je kont als een arm om je heen. Een ding is zeker: na het lezen van dit boek zal je AD(H)D nooit meer hetzelfde zijn.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Druks 2"
Auteur van het boek: Marloes Berghege
ISBN: 9789090369419
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 288
Datum van uitgave: 2023-03-21
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Druks 2 full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Druks 2 epub, download Druks 2 pdf gratis, download Druks 2 zonder registratie, Druks 2 volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir