Driftbuien en woedeaanvallen -

Download Driftbuien en woedeaanvallen in pdf gratis

Je staat op het punt om Driftbuien en woedeaanvallen in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2009-09-01. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789079729142. Het heeft 176 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Sommige kinderen lijken soms letterlijk te kunnen ontploffen. Op school, in een winkel of thuis, het gaat even niet zoals ze dachten en ... boem. Zeker kinderen met autisme of ADHD kunnen zeer ernstige driftbuien hebben.

Voor ouders en leerkrachten is het niet altijd makkelijk om hier goed mee om te gaan. Op basis van meer dan 20 jaar ervaring biedt Jed Baker eenvoudige en praktische strategieën om met driftbuien en woedeaanvallen om te gaan.

Zijn uiterst effectieve model bestaat uit vier stappen:
* Houd je eigen emoties onder controle door je verwachtingen aan te passen
* Train strategieën om driftbuien meteen te kalmeren
* Begrijp hoe en waarom woedeaanvallen kunnen ontstaan
* Ontwikkel plannen om driftbuien in de toekomst te voorkomen

De vele herkenbare voorbeelden en ervaringen van Baker zullen een welkome bron van inspiratie zijn voor iedereen die geregeld geconfronteerd wordt met driftbuien en woedeaanvallen.

In dit voortreffelijke boek biedt Jed Baker ons gereedschap om met ongecontroleerd gedrag om te gaan én het te voorkomen. Overtuigend laat hij zien hoe wij volwassenen ons eigen gedrag kunnen aanpassen zodat onze kinderen hun gedrag kunnen veranderen.
Carol Stock Kranowitz

Dr. Jed Baker is klinisch psycholoog in New Jersey en heeft jarenlange ervaring in het werken met kinderen met autisme en kinderen met communicatieproblemen. Hij geeft sociale-vaardigheidstrainingen en lezingen over de gehele wereld.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Driftbuien en woedeaanvallen"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789079729142
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 176
Datum van uitgave: 2009-09-01
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Driftbuien en woedeaanvallen full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Driftbuien en woedeaanvallen epub, download Driftbuien en woedeaanvallen pdf gratis, download Driftbuien en woedeaanvallen zonder registratie, Driftbuien en woedeaanvallen volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir