Domotica -

Download Domotica in pdf gratis

Je staat op het punt om Domotica in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2007-02-23. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789053812051. Het heeft 248 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Domotica
HANDBOEK VOOR THEORIE, PRAKTIJK EN ZELFBOUW
Heino Peters
In dit boek leer je hoe je met eenvoudige schakelingen een groot aantal besturingen in je huis kunt automatiseren. Daarbij is gekozen voor een architectuur met een centrale (embedded) PC waarin je je scenario's vastlegt. Vanaf de seri poort (RS232) van deze PC staan alle hiervoor benodigde schakelingen uitgebreid beschreven. Gekozen is voor een combinatie van aansturing via zowel een draadgebonden 4-aderige bus als via draadloze communicatie (868 MHz).
Het boek is zeer toegankelijk voor beginnende elektronici door de bijlagen, waarin van ieder van de gebruikte componenten een korte uitlege is opgenomen. Daar lees je bijvoorbeeld ook hoe je met een PIC processor werkt en hoe je deze programmeert met een eenvoudige, zelf te bouwen programmer. Veel van de schakelingen zijn ook bruikbaar voor op zichzelf staande toepassingen. Het aantal verschillende componenten in het boek is zo veel mogelijk beperkt. Zo worden voor de meeste schakelingen slechts vier verschillende weerstandwaarden en twee transistoren gebruikt. Alle componenten zijn niet duur en goed verkrijgbaar. Voor de twee meest complexe schakelingen in dit boek kun je op www.elektuur.nl een printplaat bestellen.
Het leuke van het zelf bouwen van je domotica installatie is dat je kleinschalig kunt beginnen en vervolgens stap voor stap kunt uitbreiden tot een volledig automatisch bestuurde woning. Zo beleef je steeds weer plezier aan de ontwikkeling van je eigen huis van de toekomst!

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Domotica"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789053812051
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 248
Datum van uitgave: 2007-02-23
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Technologie

Waar wacht je nog op om Domotica full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Domotica epub, download Domotica pdf gratis, download Domotica zonder registratie, Domotica volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir