Dit is niet het leven dat ik heb besteld - Jeffrey Wijnberg

Download Dit is niet het leven dat ik heb besteld in pdf gratis

Je staat op het punt om Dit is niet het leven dat ik heb besteld in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Jeffrey Wijnberg dat is gepubliceerd op 2018-03-07. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789463190978. Het heeft 149 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

De moderne mens is gewend op zijn wenken bediend te worden. Met één muisklik kan alles besteld worden, van kakkerlakkensprays tot alpinopetjes en van diepvriespizza's tot libidoversterkers. Krijgen wat je hebt besteld, is de norm geworden en heeft een verwende samenleving tot gevolg. Als dan het leven niet geeft wat mensen verwachten, zijn de onvrede en agressie compleet: ouders die de school voor de rechter slepen omdat hun kind onvoldoende presteert of artsen die worden bedreigd omdat zij niet onmiddellijk een recept uitschrijven.
Psycholoog Wijnberg luidt in dit boek de noodklok en doet ook in zijn eigen praktijk een dringend beroep op zijn cliënten om de tegenslagen van het leven te leren incasseren. Op zijn bekende provocatieve wijze laat Wijnberg zien dat het vooral gaat om het kweken van realiteitsbesef, gecombineerd met een toefje geduld. Oftewel: 'Beter gekwetst door de waarheid, dan getroost door een
leugen.'

Jeffrey Wijnberg is al ruim veertig jaar werkzaam als psychotherapeut. Eerder verschenen o.a. bij Scriptum: 'Dagboek van een psycholoog', 'Verborgen wilskracht' en 'De magie van het nietsdoen', en samen met Jaap Hollander 'Provocatief coachen'. Vele lezers hebben inmiddels kennisgemaakt met de provocatieve stijl van communiceren die Wijnberg hanteert.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Dit is niet het leven dat ik heb besteld"
Auteur van het boek: Jeffrey Wijnberg
ISBN: 9789463190978
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 149
Datum van uitgave: 2018-03-07
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Dit is niet het leven dat ik heb besteld full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Dit is niet het leven dat ik heb besteld epub, download Dit is niet het leven dat ik heb besteld pdf gratis, download Dit is niet het leven dat ik heb besteld zonder registratie, Dit is niet het leven dat ik heb besteld volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir