Depressie, de dwangmatige denkziekte - Francois de Waal

Download Depressie, de dwangmatige denkziekte in pdf gratis

Je staat op het punt om Depressie, de dwangmatige denkziekte in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Francois de Waal dat is gepubliceerd op 2022-10-13. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789493272309. Het heeft 247 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

In het rauwe Depressie, de dwangmatige denkziekte maakt François de Waal als ‘ervaringsdeskundige’ de lezer deelgenoot van de wereld achter zijn depressie. Niet alleen van de pijnlijke weg die er al kronkelend naartoe voert, maar ook van de wanhopige zoektocht naar oplossingen en inspiratiebronnen die het leed kunnen duiden of verzachten, en het ellendige geworstel met medicatie om de pijn die met een depressie gepaard gaat te dempen.
François neemt de lezer in korte verhalen mee in zijn kritische pogingen te begrijpen wat de mogelijke oorzaken van een depressie zijn en romantiseert de goede bedoelingen van de meelijdende omgeving niet. Hij gebruikt en verwijst veel naar inspiratiebronnen, wetenswaardigheden, boeken, YouTube-filmpjes en online informatie. Het boek is dan ook een inspiratiebron voor hen die zelf met een depressie worstelen of er een achter de rug hebben, doordat het bol staat van de citaten, leestips en aansprekende voorbeelden uit de literatuur, filosofie, kunst en wetenschap. Maar wat hij beweert is nooit vrijblijvend, hij betrekt altijd zijn eigen ervaring bij wat hij te zeggen heeft.

Depressie, de dwangmatige denkziekte is op ongezouten en pijnlijk eerlijke wijze troostend voor lezers die zelf worstelen met een depressie of er alles aan doen om er niet door te worden verzwolgen. Het boek probeert de verwarring minder groot te maken door te verhelderen en te demystificeren, en wil dus tegelijk bemoedigend en hoopvol zijn.

François de Waal werkte als schrijvend journalist, tv-maker en jurist bij Slachtofferhulp. Hij werkte als ervaringsdeskundige bij De Depressie Vereniging en schreef blogs voor Psychosenet. Van hem verscheen eerder onder meer Vijftig manieren hoe ik mijn leven verpestte en Spiritualiteit is een cadeau.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Depressie, de dwangmatige denkziekte"
Auteur van het boek: Francois de Waal
ISBN: 9789493272309
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 247
Datum van uitgave: 2022-10-13
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Depressie, de dwangmatige denkziekte full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Depressie, de dwangmatige denkziekte epub, download Depressie, de dwangmatige denkziekte pdf gratis, download Depressie, de dwangmatige denkziekte zonder registratie, Depressie, de dwangmatige denkziekte volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir