Denk niet aan een roze olifant - Sarah Gagestein

Download Denk niet aan een roze olifant in pdf gratis

Je staat op het punt om Denk niet aan een roze olifant in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Sarah Gagestein dat is gepubliceerd op 2014-05-22. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789461260994. Het heeft 184 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Zou het niet geweldig zijn als je de mensen om je heen voortaan moeiteloos kunt overtuigen van jouw ideeën, thuis en op het werk? Het kan, door slim in te spelen op hun onbewuste vooroordelen. Ons brein is weerloos tegen de overtuigingskracht van de woorden en beelden waarin wij zelf geloven. Door hier op in te spelen en jouw ideeën slim te framen kun je net als succesvolle politici en reclamemakers andere mensen onzichtbaar overtuigen. Probeer ze niet te manipuleren, maar maak je boodschap zo herkenbaar dat ze het direct met je eens zijn. Luisteren je collega's niet naar wat je zegt, blijven klanten ongeïnteresseerd en trekken je kinderen zich niets van je aan? Dan is het tijd om je niet te richten op wat jij zegt, maar op wat zij horen! Bouwend op nieuwe neurologische en sociaal-?psychologische inzichten en jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en de politiek laat taalstrateeg Sarah Gagestein zien wat werkt. Gagestein is gespecialiseerd in framing en weet als geen ander hoe je controle kunt krijgen over je eigen ideeën.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Denk niet aan een roze olifant"
Auteur van het boek: Sarah Gagestein
ISBN: 9789461260994
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 184
Datum van uitgave: 2014-05-22
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Denk niet aan een roze olifant full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Denk niet aan een roze olifant epub, download Denk niet aan een roze olifant pdf gratis, download Denk niet aan een roze olifant zonder registratie, Denk niet aan een roze olifant volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir