De ziel kent geen leeftijd - Thomas Moore

Download De ziel kent geen leeftijd in pdf gratis

Je staat op het punt om De ziel kent geen leeftijd in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Thomas Moore dat is gepubliceerd op 2018-02-19. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789020214246. Het heeft 320 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

In De ziel kent geen leeftijd beschrijft Thomas Moore de verfrissende en optimistische weg van het ouder worden.

In 'De ziel kent geen leeftijd' beschrijft Thomas Moore de verfrissende en optimistische weg van het ouder worden. We hoeven hier niet bang voor te zijn, maar mogen deze weg juist omarmen en verwelkomen. In een tijd waarin het belangrijker dan ooit lijkt om jong te blijven (zowel qua uiterlijk als qua gedragingen) kunnen we vervreemd raken van onszelf. Waar staan we in het leven? Hoe willen we ons leven invulling en vervulling geven? Juist als je ouder wordt, heb je steeds beter antwoord op deze vragen. Maar soms lijkt het wel alsof we daar niet aan toe mogen geven, we moeten koste wat kost 'hip & happening' blijven. Dan liggen oppervlakkigheid en vervlakking op de loer, terwijl ouder worden juist een proces is waarbij we onderscheidender, complexer, vervulder, liefdevoller en meer verbonden worden. Thema's die Thomas Moore in 'De ziel kent geen leeftijd' aansnijdt zijn onder andere liefde, melancholie, mentorschap, seksualiteit, nieuwe leefvormen en een 'erfenis' nalaten. Een positief boek in een tijd waarin ouder worden vaker als straf wordt gepresenteerd dan als iets waardevols!

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De ziel kent geen leeftijd"
Auteur van het boek: Thomas Moore
ISBN: 9789020214246
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 320
Datum van uitgave: 2018-02-19
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om De ziel kent geen leeftijd full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De ziel kent geen leeftijd epub, download De ziel kent geen leeftijd pdf gratis, download De ziel kent geen leeftijd zonder registratie, De ziel kent geen leeftijd volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir