De wijsheid van het universum - Toni Carmine Salerno

Download De wijsheid van het universum in pdf gratis

Je staat op het punt om De wijsheid van het universum in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Toni Carmine Salerno dat is gepubliceerd op 2013-04-02. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789044735680. Het heeft 112 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Echte wijsheid is het licht en de liefde die uit uw ziel stralen. Echte wijsheid is zowel universeel als uniek - tijdloos en oneindig.

Met deze inspirerende orakelkaarten krijgt u toegang tot uw innerlijke wijsheid en zult u een antwoord vinden op al uw vragen. In het bijbehorende boekje vindt u de betekenis van alle kaarten, zodat u uzelf en anderen dagelijks readings kunt geven. Voor elk type vraag is er een geschikte legging voorhanden. Zo kan bijvoorbeeld een reading met 1 kaart meer duidelijkheid scheppen over een verwarrende situatie en kan de Regenboogchakra-legging u helpen om de energie van een persoon of relatie te begrijpen. Leg de kaarten en laat het universum tot u spreken!

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De wijsheid van het universum"
Auteur van het boek: Toni Carmine Salerno
ISBN: 9789044735680
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 112
Datum van uitgave: 2013-04-02
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om De wijsheid van het universum full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De wijsheid van het universum epub, download De wijsheid van het universum pdf gratis, download De wijsheid van het universum zonder registratie, De wijsheid van het universum volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir