De voorsprong van geluk - N.v.t.

Download De voorsprong van geluk in pdf gratis

Je staat op het punt om De voorsprong van geluk in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur N.v.t. dat is gepubliceerd op 2011-04-01. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789021549989. Het heeft 256 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Bijna iedereen denkt: als ik eenmaal succesvol ben, dan word ik gelukkig. Grootscheeps onderzoek heeft echter uitgewezen dat het precies andersom werkt. Want juist als we gelukkig zijn en positief, zijn we betrokken, creatief, stressbestendig en productief. En het goede nieuws: het is mogelijk nieuwe, mentale gewoontes aan te nemen en daardoor een betere werknemer of manager te worden. Achor vertaalt wetenschappelijke resultaten naar het dagelijks leven en geeft zeven praktische adviezen voor meer geluk, met meer succes als resultaat.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De voorsprong van geluk"
Auteur van het boek: N.v.t.
ISBN: 9789021549989
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 256
Datum van uitgave: 2011-04-01
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om De voorsprong van geluk full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De voorsprong van geluk epub, download De voorsprong van geluk pdf gratis, download De voorsprong van geluk zonder registratie, De voorsprong van geluk volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir