De verborgen belofte -

Download De verborgen belofte in pdf gratis

Je staat op het punt om De verborgen belofte in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2024-09-13. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789401622394. Het heeft pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Het leven van model Leah komt in De verborgen belofte van Lucinda Riley op zijn kop te staan als schokkende geheimen van twee generaties aan het licht dreigen te komen. Voor fans van De zeven zussen.

De spannende roman De verborgen belofte van bestsellerauteur Lucinda Riley speelt zich af in 1976. De opvallend mooie Leah Thompson groeit op bij de uitgestrekte heidevelden van Yorkshire, in een bescheiden gezin. Samen met haar moeder werkt ze af en toe voor de invloedrijke, maar eigenaardige familie Delancey.

Jaren later heeft Leah een indrukwekkende carrière als model, en wil iedereen van Parijs tot New York met haar werken. Maar een heftige gebeurtenis uit haar verleden blijft haar achtervolgen, en lijkt bovendien op mysterieuze wijze verweven met het tragische verhaal van een Poolse broer en zus in de Tweede Wereldoorlog. Terwijl de schokkende geheimen van twee generaties aan het licht dreigen te komen, raakt Leah steeds dieper verstrikt in de duistere geschiedenis van de Delancey-familie, en moet ze haar eigen verleden onder ogen komen…

‘Leest als een trein.’ – Libelle

‘Riley is de populairste auteur van Nederland.’ – De Telegraaf

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De verborgen belofte"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789401622394
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's:
Datum van uitgave: 2024-09-13
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Literatuur & Romans

Waar wacht je nog op om De verborgen belofte full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De verborgen belofte epub, download De verborgen belofte pdf gratis, download De verborgen belofte zonder registratie, De verborgen belofte volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir