De uitvinders - Walter Isaacson

Download De uitvinders in pdf gratis

Je staat op het punt om De uitvinders in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Walter Isaacson dat is gepubliceerd op 2014-10-07. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789000343072. Het heeft 560 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Het grootse en inspirerende verhaal achter het digitale tijdperk

De computer en het internet zijn de belangrijkste uitvindingen van onze tijd, maar weinig mensen weten wie ze heeft uitgevonden. Dit is het verhaal van alle pioniers, hackers, ondernemers en genieën die verantwoordelijk zijn voor de digitale revolutie. Over hoe hun geest werkte, wat ze zo creatief maakt en waarom hun vermogen om samen te werken zo belangrijk is.

Walter Isaacson is bekend als auteur van talloze biografieën die alom worden geprezen. Hij schreef de biografie van Steve Jobs, Albert Einstein, Benjamin Franklin en Henry Kissinger. Na Steve Jobs, de superster van het digitale tijdperk, komt Isaacson nu met een eerbetoon aan alle pioniers van de computer en het internet. Isaacson is CEO van het Aspen Institute en voorheen chairman van CNN en hoofdredacteur van Time Magazine.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De uitvinders"
Auteur van het boek: Walter Isaacson
ISBN: 9789000343072
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 560
Datum van uitgave: 2014-10-07
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Technologie

Waar wacht je nog op om De uitvinders full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De uitvinders epub, download De uitvinders pdf gratis, download De uitvinders zonder registratie, De uitvinders volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir