De Tuinplanten Bijbel -

Download De Tuinplanten Bijbel in pdf gratis

Je staat op het punt om De Tuinplanten Bijbel in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2009-02-09. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789059208858. Het heeft 988 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

De Tuinplanten Bijbel is zeer gezaghebbend en heeft een gebruiksvriendelijk formaat.

Elk hoofdstuk is gewijd aan een belangrijke plantengroep en begint met een tabel waarin u de kenmerken, groeiwijze en vereisten van elke plant uit die groep in een oogopslag kunt opzoeken. Wanneer u geschikte planten hebt gevonden, kunt u de gedetailleerde informatie over afkomst, cultuur, vermeerdering, ongedierte en ziekten van die planten vinden in de uitgebreide behandeling van elke plant. Met De Tuinplanten Bijbel vindt u beslist altijd de juiste plant!

Met gebruiksvriendelijke, informatieve tabellen, informatie over meer dan 5000 populaire tuinplanten voor binnen en buiten. Veel geweldige foto's van planten in tuinen en in het wild, gemakkelijk mee te nemen naar tuincentrum of kwekerij.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De Tuinplanten Bijbel"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789059208858
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 988
Datum van uitgave: 2009-02-09
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Boeken over taal

Waar wacht je nog op om De Tuinplanten Bijbel full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De Tuinplanten Bijbel epub, download De Tuinplanten Bijbel pdf gratis, download De Tuinplanten Bijbel zonder registratie, De Tuinplanten Bijbel volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir