De terugkeer van de koning - Ton van der Kroon

Download De terugkeer van de koning in pdf gratis

Je staat op het punt om De terugkeer van de koning in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Ton van der Kroon dat is gepubliceerd op 2021-02-18. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789020217902. Het heeft 176 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Benieuwd naar de ziel van de man? in 'De terugkeer van de koning' ontvouwt Ton van der Kroon aan de hand van een aantal initiatieverhalen zijn visie op de man. Al 25 jaar hét heldenboek!

In De terugkeer van de koning ontvouwt Ton van der Kroon, een van de voortrekkers van het mannenwerk in Nederland, zijn visie op de man aan de hand van een aantal initiatieverhalen. Thema's als de afwezige vader, de verbinding tussen lust en liefde en de rol van mannen in de maatschappij worden belicht aan de hand van oude mythen zoals die van Parcival en Dionysus, maar ook moderne films als The Matrix, Lord of the Rings en De Leeuwenkoning. Het boek is een oproep aan de man om zijn werkelijke plek in te nemen en om niet vanuit zijn hoofd of vanuit zijn buik, maar vanuit zijn hart te gaan leven. Daarom geeft hij vorm aan een oud en universeel thema: de terugkeer van de koning.

In tijden van chaos en verandering is het niet zozeer de wetenschap of de techniek, noch de politiek of de kerk die ons kan redden, maar veeleer de creatieve kracht van mythen en verhalen. Verhalen die ons vertellen over onze diepste wensen en angsten, en die ons herinneren aan wie we in werkelijkheid zijn.

De terugkeer van de koning is gebaseerd op koningsverhalen uit de westerse mythologie en cultuur, die inzicht geven in het roerige proces waar we - individueel en collectief - op dit moment doorheen gaan. Het is een boek geschreven voor mannen, maar evengoed te lezen voor vrouwen die nieuwsgierig zijn naar de ziel van de man.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De terugkeer van de koning"
Auteur van het boek: Ton van der Kroon
ISBN: 9789020217902
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 176
Datum van uitgave: 2021-02-18
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om De terugkeer van de koning full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De terugkeer van de koning epub, download De terugkeer van de koning pdf gratis, download De terugkeer van de koning zonder registratie, De terugkeer van de koning volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir