De Prijs van Morgen -

Download De Prijs van Morgen in pdf gratis

Je staat op het punt om De Prijs van Morgen in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2022-12-07. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789916697726. Het heeft 194 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

We leven in een bijzondere tijd

De technologische vooruitgang gaat sneller dan ons vermogen om het te begrijpen. In een wereld die razendsnel verandert, kunnen we het ons niet veroorloven om stil te staan.

We moeten een nieuw kader bouwen voor onze lokale en wereldwijde economieën - en snel. Anders zal technologie die het vermogen heeft om de mensheid en haar wereld overvloed te brengen, deze juist vernietigen.

Jeff Booth is al 20 jaar een toonaangevend denker en CEO in online business en technologie. Hij ontcijfert in dit boek dat tegen gangbaar gedachtegoed ingaat, de technologische en economische realiteiten die ons heden en onze toekomst vormgeven. Hij beschrijft de verschillende keuzes die we hebben als we vooruitgang willen boeken – potentieel alarmerend, maar diep bemoedigend.

"In dit boek biedt Jeff Booth een overtuigende these, gebaseerd op het deflatoire effect van technologische vooruitgang in combinatie met het toenemende goedkoop krediet. Gedurfd en trouw aan zijn ondernemende aard besluit hij zijn analyse met een oproep tot actie. Bedrijfsleiders, ondernemers, beleidsmakers en jongeren die zich inzetten voor een betere toekomst zouden dit boek moeten lezen."

AJAY ARGAWAL professor aan de Universiteit van Toronto en oprichter van het Creative Destruction Lab.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De Prijs van Morgen"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789916697726
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 194
Datum van uitgave: 2022-12-07
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om De Prijs van Morgen full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De Prijs van Morgen epub, download De Prijs van Morgen pdf gratis, download De Prijs van Morgen zonder registratie, De Prijs van Morgen volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir