De positieve kracht van feng shui - Paul Darby

Download De positieve kracht van feng shui in pdf gratis

Je staat op het punt om De positieve kracht van feng shui in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Paul Darby dat is gepubliceerd op 2022-02-15. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789044761863. Het heeft 160 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Wil je in een gezellig en mooi huis wonen waar iedereen zich op zijn gemak voelt? Ontdek hoe je de energiestroom in je woning verbetert dankzij de eeuwenoude principes van feng shui. Je kan elke ruimte ontdoen van rommel door ze in te richten volgens de uitzonderlijke beweging van de chi, de stroom van energie in het universum. Dit boek vol praktische adviezen, creatieve ideeën en originele oplossingen voor ieder huis brengt de wijsheid van feng shui in de 21ste eeuw. * Organiseer je huis en je leven met de basisconcepten van feng shui * Gebruik budgetvriendelijke manieren om de stroom van chi in je huis te verbeteren zonder extreme veranderingen of investeringen * Volg de geïllustreerde gids die je voor elke kamer vertelt welke feng shui-technieken je kan toepassen Paul Darby is een wereldberoemd expert in allerlei soorten werk met vibrationele energie. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring met feng shui. Paul gelooft in het aanbieden van nuchtere coaching voor het leven, gebaseerd op zowel praktische als spirituele verbindingen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De positieve kracht van feng shui"
Auteur van het boek: Paul Darby
ISBN: 9789044761863
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 160
Datum van uitgave: 2022-02-15
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om De positieve kracht van feng shui full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De positieve kracht van feng shui epub, download De positieve kracht van feng shui pdf gratis, download De positieve kracht van feng shui zonder registratie, De positieve kracht van feng shui volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir