De orgaankalender voor Tibetan Pulsing - Elvira Schneider

Download De orgaankalender voor Tibetan Pulsing in pdf gratis

Je staat op het punt om De orgaankalender voor Tibetan Pulsing in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Elvira Schneider dat is gepubliceerd op 2022-03-29. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789020218800. Het heeft 292 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Geef een jaar lang iedere 2 weken een ander orgaan extra aandacht om zo je zelfhelende vermogens te ondersteunen met 'De orgaankalender voor Tibetan Pulsing' van Elvira Schneider.

In De orgaankalender voor Tibetan Pulsing staan 24 organen centraal. In de kloosters van Tibet weten ze sinds mensenheugenis dat elke cel van het lichaam bestaat uit pulserende energie en dat blokkades in energiestromen kunnen leiden tot lichamelijke klachten. Tibetan pulsing healing brengt de energieën weer aan het stromen door zachte druk op het lichaam (op de botten) in het ritme van de hartslag.

In De orgaankalender van Tibetan pulsing leer je met een holistische benadering naar je gezondheid te kijken. Je ontdekt de functie van je organen, maar ook de fysieke en psychische consequenties wanneer een orgaan gestoord is in zijn functioneren. Het boek geeft inzicht in het energiesysteem van de mens en een dieper begrip van patronen die in het lichaam, in de emoties en in het denken gefixeerd zijn geraakt.

Het hele jaar door krijgen vierentwintig organen ieder twee weken lang speciale ondersteuning voor hun specifieke functie en problemen. De gebruikte methodes zijn mudra-meditaties, healing flows en lichaamsgerelateerde oefeningen die je samen met iemand kunt doen. Zo stimuleer je je zelfhelende vermogens met Tibetan Pulsing.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De orgaankalender voor Tibetan Pulsing"
Auteur van het boek: Elvira Schneider
ISBN: 9789020218800
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 292
Datum van uitgave: 2022-03-29
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om De orgaankalender voor Tibetan Pulsing full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De orgaankalender voor Tibetan Pulsing epub, download De orgaankalender voor Tibetan Pulsing pdf gratis, download De orgaankalender voor Tibetan Pulsing zonder registratie, De orgaankalender voor Tibetan Pulsing volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir