De ongehoorzaamheid van de liefde - Christina Von Dreien

Download De ongehoorzaamheid van de liefde in pdf gratis

Je staat op het punt om De ongehoorzaamheid van de liefde in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Christina Von Dreien dat is gepubliceerd op 2022-05-13. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789460152214. Het heeft 128 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

We leven in een bijzondere tijd die elk jaar merkwaardiger lijkt te worden. Veel mensen vragen zich af hoe dit allemaal heeft kunnen gebeuren, vooral wat we hier op Aarde de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Waarom is er in onze wereld zoveel ellende? En hoe loopt het allemaal af? 'De ongehoorzaamheid van de liefde' beantwoordt deze vragen met inzichtelijke en soms verrassende verklaringen van de huidige wereldsituatie. Het boek roept op tot meer moed en menselijkheid en tot geweldloos verzet tegen een sociaal systeem dat zo ver van de liefde afstaat dat het de natuur gewetenloos vernietigt en leugens, manipulatie, geweld en oorlogen als norm hanteert. Maar ondanks al deze merkwaardige gebeurtenissen schetst Christina een zeer positief beeld van de toekomst van onze planeet. Op fascinerende wijze laat ze zien dat de mens van nature een vriendelijk en liefdevol wezen is en dat het daarom slechts een kwestie van tijd is dat het huidige systeem van negativiteit uiteenvalt en wordt vervangen door een nieuwe vorm van samenleven die gebaseerd is op vrede, vrijheid en wederzijds respect. Want steeds meer mensen ontwaken, verenigen zich en geven een lichtvolle impuls tot verandering. De stille revolutie van de ongehoorzaamheid van de liefde kan niet meer worden tegengehouden. ‘Als een mens op liefde is afgestemd, zal hij zichzelf of andere levende wezens nooit schaden, want liefde steunt en beschermt het leven altijd. Als van een liefdevol mens wordt verwacht of geëist dat hij anderen kwaad doet, kan hij niet gehoorzamen. Deze geesteshouding zou je de “ongehoorzaamheid van de liefde” kunnen noemen.’ Christina von Dreien (2001) werd met een sterk verruimd bewustzijn en een veelheid aan paranormale gaven geboren. Daarmee behoort ze tot een nieuwe generatie jonge mensen die ons een geheel nieuwe dimensie van het menselijk bestaan laten zien. Deze wegwijzers en impulsgevers zijn gekomen om ons te vertellen welke intrinsieke waarde en grootsheid wij als mens hebben en hoeveel positief potentieel er sluimerend in ons allemaal aanwezig is. Na de bestsellers 'Bewustzijn schept vrede' en 'Uiteindelijk komt alles goed' heeft ze met 'De ongehoorzaamheid van de liefde' haar derde boek geschreven.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De ongehoorzaamheid van de liefde"
Auteur van het boek: Christina Von Dreien
ISBN: 9789460152214
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 128
Datum van uitgave: 2022-05-13
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om De ongehoorzaamheid van de liefde full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De ongehoorzaamheid van de liefde epub, download De ongehoorzaamheid van de liefde pdf gratis, download De ongehoorzaamheid van de liefde zonder registratie, De ongehoorzaamheid van de liefde volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir