De nieuwe assessmentgids - Wim Bloemers

Download De nieuwe assessmentgids in pdf gratis

Je staat op het punt om De nieuwe assessmentgids in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Wim Bloemers dat is gepubliceerd op 2014-01-09. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789026327346. Het heeft 96 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

In Nederland ondergaan enige honderdduizenden mensen jaarlijks een assessment. Met behulp van deze volledig herziene editie van De Nieuwe Assessmentgids kun je je voorbereiden op alle mogelijke psychologische tests, vragenlijsten en opdrachten die onderdeel uitmaken van een assessment. Ook bevat het boek het nieuwste overzicht over wat nu de ‘waarde’ is van assessmentinstrumenten en gedragsvoorspellers. Het boek geeft antwoord op vragen als: wat is een test en aan welke eisen moet deze voldoen? Wat wordt er tijdens een assessmentprocedure van je verwacht en wat zijn je rechten? Wat is een goede en effectieve strategie om een assessment in te gaan? Wat is effectief gedrag in een rollenspel? Hoe moet ik mijn rapportage lezen en wat voor vragen kan ik stellen? Ook leer je de principes van veelgebruikte intelligentietests kennen, kom je te weten hoe een persoonlijkheidsvragenlijst of integriteitsvragenlijst werkt en leer je om te gaan met verschillende soorten interviewvragen. De Nieuwe Assessmentgids is nadrukkelijk geen ‘voorzegboek’ maar een leerboek, om je kennis, inzicht en vaardigheden op assessmentgebied bij te brengen. Zaken dus waar je wat aan hebt en die ook in het vervolg van je loopbaan van pas komen. Het boek biedt heel veel oefenvoorbeelden en uitleg over alle mogelijke assessmenttests en instrumenten. Tevens bevat het een assessmentevaluatielijst, die je kunt gebruiken om de kwaliteit van je assessment te beoordelen. Had ik er wat aan? Werd ik fair behandeld? Heb ik wat geleerd over mezelf wat ik nog niet wist?

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De nieuwe assessmentgids"
Auteur van het boek: Wim Bloemers
ISBN: 9789026327346
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 96
Datum van uitgave: 2014-01-09
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om De nieuwe assessmentgids full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De nieuwe assessmentgids epub, download De nieuwe assessmentgids pdf gratis, download De nieuwe assessmentgids zonder registratie, De nieuwe assessmentgids volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir