De Kracht van NLP - Robin Stevens

Download De Kracht van NLP in pdf gratis

Je staat op het punt om De Kracht van NLP in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Robin Stevens dat is gepubliceerd op 2018-05-23. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789463232753. Het heeft 136 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Met gewoon gelukkig zijn schiet je weinig op. Gewoon gelukkig zijn betekent namelijk dat je gelukkig bent omdat alles goed gaat in je leven. Maar helaas gaat in het leven niet altijd alles goed. Wat je echt wilt, is leren hoe je gelukkig kunt zijn, zonder reden. Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het niet direct. We hebben vanaf onze kindertijd immers aangeleerd, dat we eerst aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om ons waardevol en gelukkig te mogen voelen. In De kracht van NLP beschrijft persoonlijke ontwikkelingstrainer Robin Stevens hoe je NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), meditatie en bewustwording kunt gebruiken om dit proces om te draaien. Je leert zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je je voelt en hoe gelukkig je in een bepaalde situatie bent. Aan de hand van luchtige, herkenbare anekdotes en eenvoudig toepasbare technieken leer je stap voor stap hoe je verandering kunt brengen in de manier waarop je omgaat met specifieke situaties. Zodra je, door middel van dit boek, geleerd hebt om je opvallend gelukkig te voelen zonder reden, kan niemand jouw geluk meer afpakken! Over de auteur Robin Stevens organiseert sinds 2007 NLP opleidingen, workshops en korte retraites voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven waarbij onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, communicatie en spreken in het openbaar centraal staan. De columns van Robin, waarop dit boek is gebaseerd, worden maandelijks door meer dan 55.000 mensen gelezen. Kijk voor meer info op www.robin-stevens.nl.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De Kracht van NLP"
Auteur van het boek: Robin Stevens
ISBN: 9789463232753
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 136
Datum van uitgave: 2018-05-23
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om De Kracht van NLP full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De Kracht van NLP epub, download De Kracht van NLP pdf gratis, download De Kracht van NLP zonder registratie, De Kracht van NLP volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir