De kat van de Dalai Lama - geen

Download De kat van de Dalai Lama in pdf gratis

Je staat op het punt om De kat van de Dalai Lama in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur geen dat is gepubliceerd op 2014-05-03. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789044344394. Het heeft 224 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Alle wezens streven naar geluk en proberen lijden te vermijden, maar die gedachte kwam niet bij me op toen ik een muis ving. Ik volgde gewoon mijn instinct. Geen moment had ik het bekeken vanuit het standpunt van de muis.

Muizenmonster, Sneeuwleeuw, de kat van de Dalai Lama heeft vele namen. Als uitgehongerd jong zwerfkatje komt ze terecht in Dharamsala, in de huishouding van Zijne Heiligheid. Vol belangstelling luistert ze naar zijn raadgevingen. Maar ze geniet ook van heerlijke hapjes - en wordt zo dik dat ze niet meer kan traplopen. Ze heeft een oogje op een naburige kater, maar weet niet hoe ze hem moet strikken. Ze is jaloers als er plotseling een hond in huis opduikt en krijgt het te kwaad als haar vertrouwde omgeving overhoop wordt gehaald. Met behulp van de levenslessen van de Dalai Lama slaat ze zich door alle moeilijkheden heen. Met sprankelende humor en een vleugje ondeugd vertelt de kat ons haar verhaal en leert ons meteen de basisbeginselen van het boeddhisme.

David Michie is een beroemde Australische meditatiecoach en auteur.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De kat van de Dalai Lama"
Auteur van het boek: geen
ISBN: 9789044344394
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 224
Datum van uitgave: 2014-05-03
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om De kat van de Dalai Lama full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De kat van de Dalai Lama epub, download De kat van de Dalai Lama pdf gratis, download De kat van de Dalai Lama zonder registratie, De kat van de Dalai Lama volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir