De jongen die in de hemel was -

Download De jongen die in de hemel was in pdf gratis

Je staat op het punt om De jongen die in de hemel was in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2013-09-13. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789058040879. Het heeft 215 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

'Weet je nog hoe het in het ziekenhuis was, Colton?' vroeg Sonja. 'Ja, mama, dat weet ik nog,' zei hij. 'Daar hebben de engelen voor me gezongen.' Wanneer Colton Burpo ternauwernood een zware operatie overleeft, is de familie dolgelukkig. Groot is hun verbazing als hij maanden later begint te vertellen over de tijd die hij in de hemel heeft doorgebracht: dat hij zijn zusje, van wie het leven na twee maanden eindigde in een miskraam en over wie nooit werd gesproken, heeft gezien. Ook heeft hij zijn overgrootvader en zelfs Jezus ontmoet. Met de ontwapenende onschuld van een kind, beschrijft Colton Jezus, de engelen, de grootheid van God, en hoeveel Hij van ons houdt. Het verhaal van Colton zal de manier waarop je denkt over de eeuwigheid veranderen; het biedt je de kans om te zien en te geloven als een kind.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De jongen die in de hemel was"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789058040879
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 215
Datum van uitgave: 2013-09-13
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om De jongen die in de hemel was full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De jongen die in de hemel was epub, download De jongen die in de hemel was pdf gratis, download De jongen die in de hemel was zonder registratie, De jongen die in de hemel was volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir