De grit-factor -

Download De grit-factor in pdf gratis

Je staat op het punt om De grit-factor in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2023-12-15. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789400517486. Het heeft 368 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Waarom hebben getalenteerde mensen vaak moeite om hun doelen te bereiken terwijl minder begaafde individuen soms zonder slag of stoot verbazingwekkende prestaties leveren? Op basis van haar eigen verhaal als dochter van een wetenschapper die zich vaak beklaagde over haar vermeende gebrek aan intelligentie, beschrijft Angela Duckworth haar loopbaan door het onderwijs, de consultancy business en de neurowetenschap. Het leidde tot de hypothese dat werkelijk succes vooral ontstaat door een speciale mix van volledige overgave en de vastberadenheid om te werken aan je langetermijndoelen: grit.

In dit boek doet Duckworth, winnaar van de prestigieuze MacArthur Fellowship, haar theorie uit de doeken en helpt ze iedereen om aan de hand van zes kernwaarden hun eigen grit-factor te bepalen: hoop, inspanning, precisie, passie, rituelen en prioriteiten.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De grit-factor"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789400517486
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 368
Datum van uitgave: 2023-12-15
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om De grit-factor full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De grit-factor epub, download De grit-factor pdf gratis, download De grit-factor zonder registratie, De grit-factor volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir