De goede huiseigenaar - Joris Breugelmans

Download De goede huiseigenaar in pdf gratis

Je staat op het punt om De goede huiseigenaar in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Joris Breugelmans dat is gepubliceerd op 2023-09-01. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789464788334. Het heeft 336 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Zodra je een woning hebt, krijg je ook de verantwoordelijkheid om ze in orde te houden. Maar wat is ‘in orde’ nu eigenlijk? Wat wordt er (wettelijk) van een vastgoedeigenaar verwacht?
Dit boek geeft een toegankelijk overzicht van alle technieken en wettelijke verplichtingen die je moet kennen om een woning technisch in orde te brengen, van verwarming tot inbraakveiligheid. Je leert vakjargon begrijpen en krijgt waardevolle tips die garanderen dat je waar voor je geld krijgt als je een huis koopt, bouwt of verbouwt. Naast de allernieuwste technieken is er ook aandacht voor verouderde installaties die je weleens zou kunnen tegenkomen in een minder recente woning.
Dat alles maakt De goede huisvader een onmisbaar handboek voor vastgoeddeskundigen, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, landmeters, (binnenshuis)architecten, bouwkundigen, medewerkers van notariaten en studenten uit de bijbehorende opleidingen. Tegelijkertijd is het een praktische gids voor al wie een droomwoning wil aankopen, bouwen of renoveren.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De goede huiseigenaar"
Auteur van het boek: Joris Breugelmans
ISBN: 9789464788334
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 336
Datum van uitgave: 2023-09-01
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Technologie

Waar wacht je nog op om De goede huiseigenaar full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De goede huiseigenaar epub, download De goede huiseigenaar pdf gratis, download De goede huiseigenaar zonder registratie, De goede huiseigenaar volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir