De Goddelijkheid van de mens 2 - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria -

Download De Goddelijkheid van de mens 2 - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria in pdf gratis

Je staat op het punt om De Goddelijkheid van de mens 2 - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2017-12-20. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789082639735. Het heeft 240 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

'De Goddelijkheid van de Mens - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria - Deel II'

De basisprincipes van het functioneren van de Goddelijke mens op Aarde komen in een verdere verfijning aan de orde:

Maria Magdalena en Jezus hebben kinderen gehad en leggen uit hoe ze hen hebben opgevoed - de diepere ervaringen van Jezus tijdens zijn Kruisiging en zijn Opstanding - de ware betekenis van Hemelvaart, Pinksteren en Kerstmis - het liefhebben van het Innerlijk Kind - het ervaren van de heiligheid van seksualiteit - de essentie van de doop en een geheel nieuw doopritueel - de achtergronden van het scheppingsproces - over abortus, euthanasie, genetische modificatie en orgaandonaties - over zelfveroordeling, mededogen, vergeving en verlichting - over harmoniseren van de mannelijke en vrouwelijke energie op Aarde - over de essentie van het openen van het hart - en wanneer de mens zijn of haar eigen Goddelijkheid ervaart.

Deze geactualiseerde herdruk van Deel II over 'De Goddelijkheid van de mens' staat, net als Deel I, vol met opzienbarende doorgevingen van Maria Magdalena, Jezus en Maria voor de mensheid. Het boek omvat een groot aantal nieuwe leringen van de spirituele meesters voor ieder mens op Aarde. Door het boek te gaan lezen, komt men als vanzelf in de energie van de spirituele meesters.

Naast de 25 openbaringen en de vele nieuwe gebeden van deze tijd staat Deel II ook vol met geopenbaarde oefeningen. Daar kan de lezer mee aan de slag om zo een duidelijker zelfbeeld te 'voelen', om zich met de spirituele wereld te verbinden en om zo een hartsenergie te creëren die de eigen Goddelijkheid bevestigt en het hart doet openen teneinde een liefdevoller mens te worden, voor zichzelf, voor de medemens en voor de wereld.

ISBN 978-90-826397-3-5
Tweede Druk
Uitgeverij Follow Your Heart Apeldoorn
240 pagina's
25 openbaringen
8 gebeden
35 oefeningen en geleide meditaties

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De Goddelijkheid van de mens 2 - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789082639735
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 240
Datum van uitgave: 2017-12-20
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om De Goddelijkheid van de mens 2 - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De Goddelijkheid van de mens 2 - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria epub, download De Goddelijkheid van de mens 2 - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria pdf gratis, download De Goddelijkheid van de mens 2 - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria zonder registratie, De Goddelijkheid van de mens 2 - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir