De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen van Masunaga - Lilian Kluivers

Download De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen van Masunaga in pdf gratis

Je staat op het punt om De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen van Masunaga in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Lilian Kluivers dat is gepubliceerd op 2024-02-01. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789402191653. Het heeft 126 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Wat zijn de uitgangspunten die ten grondslag liggen aan de bekende Makkō-hō-serie en de strekkingen van Masunaga? Wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen deze series? Kun je soepeler worden? Hoe werkt dat door op je gezondheid? En wat hebben strekkingen met levensenergie te maken? In De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen van Masunaga geeft Do-In docent en -opleider Lilian Kluivers helder en grondig antwoorden op deze vragen. De Makkō-hō en de Zes strekkingen van Masunaga lijken sterk op elkaar, maar hebben elk hun eigen focus en voordelen. Lilian Kluivers, geeft gedetailleerde uitleg bij beide series zodat deze beoefend kunnen worden zoals bedoeld. Ze legt uit over de werking van levensenergie, meridianen, de extensies volgens de bekende leraar Masunaga en geeft alternatieven bij de traditionele oefeningen. Onmisbaar voor Do-In docenten, shiatsutherapeuten, yogadocenten en iedereen die op een simpele manier verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar welzijn. Eerder gepubliceerd door Lilian Kluivers: Do-In, Tao yoga voor gezondheid en energie (2012) en Zwanger in Balans met Do-In yoga (2014).

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen van Masunaga"
Auteur van het boek: Lilian Kluivers
ISBN: 9789402191653
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 126
Datum van uitgave: 2024-02-01
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen van Masunaga full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen van Masunaga epub, download De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen van Masunaga pdf gratis, download De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen van Masunaga zonder registratie, De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen van Masunaga volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir