De democratie is dood. -

Download De democratie is dood. in pdf gratis

Je staat op het punt om De democratie is dood. in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2024-04-05. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789460797361. Het heeft 155 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Churchill wist goed wat een democratie is. Hij vocht ervoor en won. Maar vandaag zijn bijna alle democratieën 'at risk'. Als er niets aan verandert gaan ze ten onder aan zichzelf. Nochtans kunnen ze mits een paar eenvoudige ingrepen terug springlevend worden. Het gaat om inzicht en wilskracht.

'De democratie is dood, leve de democratie' toont op een heel nuchtere manier het verleden en het heden van de democratie. Het geeft zicht op wat er goed aan is, maar evenzeer op wat er moet veranderen wil ze overleven. Dit zonder te raken aan de kern ervan: het volk dat beter gediend is door zichzelf, wat ’het volk’ ook moge betekenen. Verrassende lectuur voor de politieker en de burger die 'out of the box' wil denken, durven en doen. Ontluisterend voor de kiesgerechtigde, die niet meer weet voor wie stemmen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De democratie is dood."
Auteur van het boek:
ISBN: 9789460797361
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 155
Datum van uitgave: 2024-04-05
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om De democratie is dood. full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De democratie is dood. epub, download De democratie is dood. pdf gratis, download De democratie is dood. zonder registratie, De democratie is dood. volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir