De 8 healingcodes van Saint Germain - Dominique Tuyaerts

Download De 8 healingcodes van Saint Germain in pdf gratis

Je staat op het punt om De 8 healingcodes van Saint Germain in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Dominique Tuyaerts dat is gepubliceerd op 2018-04-16. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789460151705. Het heeft 287 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Dit boek is een geschenk voor jou om je te helpen je zielendoel te bereiken. Door de healingcodes van Saint Germain op een liefdevolle manier in je leven te integreren, komt er een energie vrij die zich zal richten op wat voor jou werkelijk van belang is. Je gaat de weg naar geluk en overvloed zien, voelen en durven te aanvaarden.

Samen met Saint Germain, de engelen en aartsengelen, en de Opgestegen Meesters wordt dit jouw grootste avontuur. De oefeningen en meditaties brengen je bij jezelf, bij je heilige-graalenergie. Tijdens de reis naar je eigen Akasha-kronieken kun je alle ballast opruimen die je tijdens dit en vele vorige levens hebt opgebouwd. Bij het energetisch bezoeken van de krachtplaatsen die aan de codes verbonden zijn, kun je de vibraties voelen en deze plaatsen in je systeem verankeren.

Je gedachten en gevoelens zijn energie, en energie volgt de weg van de minste weerstand. Denk in geluk en overvloed en geluk en overvloed zullen op je pad komen. Het universum zorgt altijd voor jou. Het universum ben jij en jij bent het universum.

Dominique Tuyaerts voltooide meerdere opleidingen met betrekking tot energetisch werk en coaching, en is voetreflex- en bloesemtherapeut. Zij heeft een nauwe verbondenheid met Saint Germain en de Violette Vlam, waarbinnen ze de boodschappen van Saint Germain omzet naar tekst.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "De 8 healingcodes van Saint Germain"
Auteur van het boek: Dominique Tuyaerts
ISBN: 9789460151705
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 287
Datum van uitgave: 2018-04-16
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om De 8 healingcodes van Saint Germain full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
De 8 healingcodes van Saint Germain epub, download De 8 healingcodes van Saint Germain pdf gratis, download De 8 healingcodes van Saint Germain zonder registratie, De 8 healingcodes van Saint Germain volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir