Dan neem je toch gewoon een nieuwe - Antoinnette Scheulderman

Download Dan neem je toch gewoon een nieuwe in pdf gratis

Je staat op het punt om Dan neem je toch gewoon een nieuwe in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Antoinnette Scheulderman dat is gepubliceerd op 2018-10-25. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789048844555. Het heeft 336 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

'Het was maar een dier,' hoorde Antoinnette Scheulderman regelmatig toen ze rouwde om haar overleden hond Bubbels. Maar iedereen die ooit een huisdier heeft gehad, weet hoe innig de band tussen mens en dier kan zijn. Tachtig procent van de baasjes beschouwt hun huisdier als volwaardig onderdeel van het gezin, toch lijkt verdriet om de dood van een dier nog altijd taboe, iets waarvoor je je zou moeten schamen.

In Dan neem je toch gewoon een nieuwe schrijft Scheulderman openhartig over haar eigen ervaringen, gaat te rade bij bekende baasjes die vertellen over de liefde voor en de lol met hun dieren, maar ook over het verdriet en het gemis als ze er opeens niet meer zijn, en vraagt deskundigen om advies.

Dan neem je toch gewoon een nieuwe is een eerlijk, ontroerend en bij vlagen hilarisch boek, vol intieme gesprekken over leven en dood. Een boek vol handvaten voor baasjes wier dier er nog is, maar die voorbereid willen zijn op het onvermijdelijke afscheid, voor mensen die worstelen met het verlies én voor hun naasten, die daar iets meer van willen begrijpen.

Interviews met onder anderen Eva Jinek, Paul de Leeuw, Linda de Mol, Jan Wouters, Janine Abbring, Britt Dekker, Barry Hay, Saskia Noort, Sylvia Witteman, Bridget Maasland en Yvette van Boven.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Dan neem je toch gewoon een nieuwe"
Auteur van het boek: Antoinnette Scheulderman
ISBN: 9789048844555
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 336
Datum van uitgave: 2018-10-25
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Dan neem je toch gewoon een nieuwe full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Dan neem je toch gewoon een nieuwe epub, download Dan neem je toch gewoon een nieuwe pdf gratis, download Dan neem je toch gewoon een nieuwe zonder registratie, Dan neem je toch gewoon een nieuwe volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir