Crowley Thoth tarot kaarten Nederlandse editie - Crowley

Download Crowley Thoth tarot kaarten Nederlandse editie in pdf gratis

Je staat op het punt om Crowley Thoth tarot kaarten Nederlandse editie in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Crowley dat is gepubliceerd op 1999-01-01. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9783905219319. Het heeft pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

De Thoth Tarot werd ontworpen door de beroemde occultist Aleister Crowley en de kaarten werden geschilderd door Lady Frieda Harris. Aleister Crowley bezat een grote kennis van de oude inwijdingswegen. Hij verbond de onderwerpen van de Tarot met de wereld van de Magie, de alchemie, de astrologie, de Kabbala en de mythen van alle volkeren, vooral die van de Egyptenaren. Op deze manier beïnvloedde hij de rijkdom aan esoterische kennis die deze Tarot laat zien. Crowley was een kleurrijke, hoogbegaafde persoonlijkheid en de kaarten weerspiegelen duidelijk iets van zijn veelzijdige geest. Hoewel Lady Harris heel weinig van de tarot en zijn symboliek afwist, heeft zij met veel gevoel toch alle details in haar afbeeldingen weten aan te brengen. Menige kaart werd op verschillende manieren uitgebeeld voordat het Crowley Thoth Tarot helemaal klaar was. Het deck werd voor het eerst in 1969, na het overlijden van zowel Crowley als Lady Harris, gepubliceerd.

A. Crowley
Inhoud: 78 kaarten + handleiding
ISBN 390521931x

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Crowley Thoth tarot kaarten Nederlandse editie"
Auteur van het boek: Crowley
ISBN: 9783905219319
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's:
Datum van uitgave: 1999-01-01
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Crowley Thoth tarot kaarten Nederlandse editie full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Crowley Thoth tarot kaarten Nederlandse editie epub, download Crowley Thoth tarot kaarten Nederlandse editie pdf gratis, download Crowley Thoth tarot kaarten Nederlandse editie zonder registratie, Crowley Thoth tarot kaarten Nederlandse editie volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir