Contact met spirituele gidsen -

Download Contact met spirituele gidsen in pdf gratis

Je staat op het punt om Contact met spirituele gidsen in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2020-06-04. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789401304757. Het heeft 112 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Met haar boek 'Contact met gidsen' nodigt Pamela Kribbe je uit om je open te stellen voor spirituele gidsen en neemt ze alle mythes en misvattingen eromheen weg.

Spirituele gidsen zijn intelligente wezens van licht die ons begeleiden tijdens ons aardse leven en ons voorzien van steun en bemoediging. Bewust contact ervaren met je gidsen geeft inzicht en troost. Maar hoe maak je contact en hoe weet je wanneer het contact betrouwbaar is? In 'Contact met spirituele gidsen' werpt Pamela Kribbe via gechannelde boodschappen licht op de vraag wie onze gidsen zijn, wat hun rol is in ons leven en hoe je op een lichte en heldere manier contact met hen kunt ervaren.

Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en werkt als auteur en spiritueel therapeut. Ze geeft workshops en lezingen op het gebied van innerlijke groei en emotionele heelwording, vaak in samenwerking met hypnotherapeut Gerrit Gielen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Contact met spirituele gidsen"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789401304757
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 112
Datum van uitgave: 2020-06-04
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Contact met spirituele gidsen full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Contact met spirituele gidsen epub, download Contact met spirituele gidsen pdf gratis, download Contact met spirituele gidsen zonder registratie, Contact met spirituele gidsen volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir