Compleet handboek Heilzame thee van geneeskrachtige kruiden en planten - Michaela Girsch

Download Compleet handboek Heilzame thee van geneeskrachtige kruiden en planten in pdf gratis

Je staat op het punt om Compleet handboek Heilzame thee van geneeskrachtige kruiden en planten in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Michaela Girsch dat is gepubliceerd op 2020-04-06. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789044756869. Het heeft 160 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Heilzame plantenthee vol waardevolle stoffen kan een hele reeks klachten en ziekten genezen of verlichten. In dit boek ontdek je hoe planten werken en hoe je eenvoudig theemengsels op maat kunt samenstellen.

- In de uitgebreide inleiding lees je hoe je medicinale planten op de juiste manier verzamelt en droogt of hoe je bij het kopen de beste kwaliteit vindt.
- Met gedetailleerde beschrijvingen van de belangrijkste geneeskrachtige planten: Wat doen ze? Waar zijn ze te vinden? Wanneer kunnen ze het best worden geoogst? Hoe wordt er thee van gemaakt?
- Meer dan 90 kruidentheemengsels tegen veelvoorkomende dagelijkse klachten: maag-darmproblemen, verkoudheid, hoofdpijn, huidaandoeningen, slechte bloedsomloop en nog veel meer.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Compleet handboek Heilzame thee van geneeskrachtige kruiden en planten"
Auteur van het boek: Michaela Girsch
ISBN: 9789044756869
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 160
Datum van uitgave: 2020-04-06
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Compleet handboek Heilzame thee van geneeskrachtige kruiden en planten full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Compleet handboek Heilzame thee van geneeskrachtige kruiden en planten epub, download Compleet handboek Heilzame thee van geneeskrachtige kruiden en planten pdf gratis, download Compleet handboek Heilzame thee van geneeskrachtige kruiden en planten zonder registratie, Compleet handboek Heilzame thee van geneeskrachtige kruiden en planten volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir