Combifuncties -

Download Combifuncties in pdf gratis

Je staat op het punt om Combifuncties in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2024-05-07. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789036830379. Het heeft 212 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

De zorg heeft te maken met een fundamenteel personeelstekort. Een uitdaging waar Combifuncties een bewezen oplossing voor biedt. Maak gebruik van de kracht van combifuncties voor meer motivatie en werkplezier!

In een combifunctie bekleedt een medewerker twee verschillende functies in twee teams, afdelingen of zelfs organisaties. Bijvoorbeeld een leidinggevende die ook patiëntenzorg verleent of een verpleegkundige die ook kwaliteitsmedewerker is.

In dit boek laat Jeroen Hendrikse zien hoe je krachtige zorgorganisaties krijgt waarin zowel de patiënt als de medewerker zich gehoord, gezien en gesteund voelt. Hij biedt handvatten om aan de slag te gaan en geeft veel voorbeelden uit de zorgpraktijk.

Jeroen Hendrikse (1976) is lid van het leiderschapsteam van het UMC Utrecht en voorzitter van de zorgdivisie Beeld en Oncologie. Ook is hij werkzaam als radioloog en hoogleraar, met als expertisegebied de hersenen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Combifuncties"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789036830379
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 212
Datum van uitgave: 2024-05-07
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om Combifuncties full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Combifuncties epub, download Combifuncties pdf gratis, download Combifuncties zonder registratie, Combifuncties volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir