Coach jezelf met NLP - Vincent van der Burg

Download Coach jezelf met NLP in pdf gratis

Je staat op het punt om Coach jezelf met NLP in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Vincent van der Burg dat is gepubliceerd op 2023-08-22. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789043929943. Het heeft 256 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

In 'Coach jezelf met NLP' laat dr. Vincent van der Burg zien hoe je met neurolinguïstisch programmeren je gedachten kunt beïnvloeden en het maximale uit jezelf kunt halen voor een groter levensgeluk.

Neurolinguïstisch programmeren (NLP) is een krachtige manier om je mindset te veranderen en je geluksgevoel te vergroten.

Vincent van der Burg laat je met moderne, wetenschappelijke inzichten uit psychologie en neurowetenschappen zien hoe het brein werkt, hoe je je gedachten kunt beïnvloeden en de controle over je leven actief kunt (terug)pakken. Coach jezelf met NLP biedt praktische handvatten, ervaringsverhalen, inzichten en oefeningen die je laten ervaren dat je je denken, gedrag en gevoel kunt veranderen. Zo kun je het maximale uit jezelf en je leven halen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Coach jezelf met NLP"
Auteur van het boek: Vincent van der Burg
ISBN: 9789043929943
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 256
Datum van uitgave: 2023-08-22
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Coach jezelf met NLP full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Coach jezelf met NLP epub, download Coach jezelf met NLP pdf gratis, download Coach jezelf met NLP zonder registratie, Coach jezelf met NLP volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir