Cijfers liegen niet - Vaclav Smil

Download Cijfers liegen niet in pdf gratis

Je staat op het punt om Cijfers liegen niet in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Vaclav Smil dat is gepubliceerd op 2021-01-12. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789046827666. Het heeft 320 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

'Een van de belangrijkste denkers ter wereld.' Foreign Policy

Wat onthullen cijfers over de toestand van onze wereld? Vaclav Smil, de favoriete wetenschapper van Bill Gates, geeft antwoord op actuele en urgente vragen over energie, het milieu, technologie, transport en voedselproductie. Waarom moeten we diesel voorlopig nog niet afschrijven? Hoeveel wegen alle koeien ter wereld (en waarom zou je dat moeten weten)? En wat maakt mensen gelukkig?
Cijfers liegen niet laat je met fascinerende voorbeelden en verhelderende illustraties anders naar de wereld kijken. Je komt te weten hoeveel mensen er nodig waren om de Pyramide van Cheops te bouwen, waarom Nederlandse mannen de langste ter wereld zijn en waarom elektrische auto's (nog) niet zo goed zijn als we denken.
Vaclav Smil maakt duidelijk dat feiten ertoe doen en daagt je uit om de cijfers in de juiste context te plaatsen. Want cijfers liegen niet, maar welke waarheid brengen zij eigenlijk aan het licht?

'Er is geen auteur naar wiens boeken ik meer uitkijk dan naar die van Vaclav Smil.' Bill Gates

'Een van de meest vooraanstaande denkers ter wereld over de geschiedenis van innovatie en een meester in de statistiek (...) Er is geen andere wetenschapper die zo beeldend over getallen schrijft.' The Guardian

'Een origineel denker.' Sheila Sitalsing

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Cijfers liegen niet"
Auteur van het boek: Vaclav Smil
ISBN: 9789046827666
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 320
Datum van uitgave: 2021-01-12
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om Cijfers liegen niet full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Cijfers liegen niet epub, download Cijfers liegen niet pdf gratis, download Cijfers liegen niet zonder registratie, Cijfers liegen niet volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir